Fraktpolicy

Fraktpolicy

Alla beställningar behandlas inom 1 till 2 arbetsdagar efter att du mottagit din orderbekräftelse via e-post. Du kommer att få ett nytt meddelande när din beställning har skickats. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om varje steg när din beställning fortsätter.

Inrikes fraktpriser och uppskattningar
Vi erbjuder GRATIS frakt på alla beställningar inom Sverige. Leveranstider kan bli försenade med ett par dagar på grund av den nuvarande pandemin.

Frakt

Beräknad leveranstid

Pris

Frakt

5 - 10 arbetsdagar GRATIS

Hur kontrollerar jag statusen på min beställning?


När din beställning har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande från oss som innehåller ett spårningsnummer som du kan använda för att kontrollera dess status. Det kan ta 48 timmar innan spårningsinformationen blir tillgänglig.

Om du inte har mottagit din beställning inom den angivna tidsramen efter att du fått din leveransbekräftelse via e-post, vänligen kontakta oss på support@nilsbyrfors.se med ditt namn och ordernummer, så kommer vi att undersöka det åt dig.

Återbetalningar, returer och byten


I händelse av att din beställning kommer fram skadad på något sätt, vänligen maila oss så snart som möjligt på support@nilsbyrfors.se med ditt ordernummer och ett foto på varans skick. Vi tar upp dessa från fall till fall men kommer att göra vårt bästa för att arbeta mot en tillfredsställande lösning. Läs mer.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss på support@nilsbyrfors.se